Založ si blog

Trhák svetového zákulisia: „Pozor, test na COVID -19 je infikovaný! “

30. marca britské populárne noviny The Telegraph informovali o šokujúcej správe, ktorá vyšla pod názvom „Meškanie testovania na koronavírus vzniklo po tom, čo bol nájdený v testovacích súpravách na koronavírus COVID-19“ (1)
Podľa tohto článku informovala 30. marca luxemburská sprostredkovací spoločnosť Eurofins (zodpovedná za dodávku a zabezpečenie kvality testov pre COVID-19) vládne laboratóriá Veľkej Británie o tom, že vo svojej zásielke testovacích sád našla koronavírus. Oficiálna správa spoločnosti uvádza, že vírus bol nájdený v kľúčových zložkách testu, konkrétne v sondách a kapsulách dodávaných zo Spojených štátov.
Eurofins tiež informovala o náleze koronavírusu aj u niektorých ďalších sprostredkujúcich spoločností, ktorým dodávali testovacie súpravy zaoceánski partneri. Avšak, spoločnosť sa zdržala toho, aby oznámila mená svojich dodávateľov vyrábajúcich nakazené tovaru. Medzi majiteľmi spoločnosti tak zrejme zavládol pud sebazáchovy a rozhodli sa nebyť spolupáchateľmi pri šírení vírusu takto zákerným spôsobom.
Nech už bol dôvod nálezu akýkoľvek, takáto správa by mala spôsobiť všeobecné zľaknutie a pohoršenie a zmeniť sa na medzinárodný škandál – a samozrejme sa následne stať príčinou rozsiahleho trestného vyšetrovania. To sa však nestalo a pravdepodobne sa tiež nestane.
Od zverejnenia tohto článku uplynul takmer mesiac. Avšak, šokujúce správy sa rozhodli úplne obísť medzinárodné a národné mainstreamové médiá. V nedávnom rozhovore sa vedúci britského testovacieho tímu na COVID-19, John Newton, o tomto vážnom incidente ani nezmienil. Navyše oznámil zámer Spojeného kráľovstva neprestať dodávať americké, ale naopak prestať dodávať čínske testy, ktoré sú už k dispozícii v množstve 3,5 milióna kusov! Pokúsil sa vysvetliť toto rozhodnutie ich „nízkou kvalitou“ (2)
Premýšľajte o tom prečo, prečo sa to deje ?. Nebojte sa pripustiť ani tú najviac konšpiračné verziu – a budete blízko pravde …

Často som premýšľal, prečo sa v takých krajinách, ako je Taliansko a Španielsko, ktorých populácia už mesiac a pol sedí v podmienkach prísnej karantény, úmrtnosť na COVID-19 nijako neznižuje. Po celú tú dobu sa počet úmrtí v týchto krajinách pohybuje denne od 500 do 800 ľudí. Podľa názoru najuznávanejších odborníkov je však inkubačná doba v priemere 14 dní. Ak áno, potom by – bez ohľadu na to, ako by boli ľudia neskoro diagnostikovaní – po dvoch týždňoch malo dôjsť k prudkému poklesu úmrtnosti. Avšak z nejakého dôvodu sa tak nedeje. Zdá sa, že sme práve získali vodítko k tomuto záhadnému javu. Ľudia sú s najväčšou pravdepodobnosťou neustále infikovaní práve testy na COVID-19!
V dnešnej dobe vyzerá táto verzia pre niektoré krajiny ako najlogickejšie a najpravdepodobnejší. Môžeme s istotou dodať, že tento zoznam bol teraz doplnený o krajiny ako Francúzsko, Veľká Británia a USA. V prospech tejto verzie teraz hovorí úplne konkrétne skutočnosti: testy sú infikované vo veľkom meradle a úrady sa napriek tomu nijako zvlášť neznepokojujú. Myslíte si , že sa jedná o konšpiračné teórie ? Alebo sprisahania ? Hovorte tomu ako chcete, ale nie je to len čistá teória! Teória prestáva byť iba teóriou, akonáhle ju potvrdí skutočnosť, bez ohľadu na to, ako neočakávaná alebo nepravdepodobná sa môže javiť. A to je presne to, čo sa v tomto prípade stalo.
Nepredpokladám, že vo všetkých krajinách sú testy na koronavírusy infikované. Snáď existujú krajiny, ktoré môžu odmietnuť pomoc „milosrdných“ zámorských dodávateľov a vyvinúť svoje vlastné bezpečné certifikované testy. Vďaka Bohu! Bohužiaľ, ak niektoré krajiny nemajú takú možnosť a rozhodnú sa využiť veľkorysosť takýchto „ľudomilov“ (ktorí už dlho slávi úspechy v laboratórnych experimentoch s podobnými vírusmi), potom sa môžeme len modliť o osud ich občanov.
V tomto okamihu musíme čitateľom pripomenúť niektoré dôležité fakty o tomto vírusu. Hoci sa termín „ľudský koronavírus“ objavil v lekárskom jazyku už v roku 1931, samotný vírus (tj. Jeden z jeho druhov HCoV-229E) bol prvýkrát izolovaný u ľudí až v roku 1965 . Až donedávna sa odborníci neodvážili narušiť génovú štruktúru koronavírusy, aby náhodou nespustili nejaké mimoriadne nebezpečné nekontrolovateľné zmeny.

Poslednou dobou sa však nazhromaždilo veľa priamych aj nepriamych dôkazov, že USA a niektorí ich spojenci dlhodobo vykonávajú laboratórne práce s cieľom získať nové kmene nielen koronavírusov, ale aj mnoho ďalších typov nebezpečných chorôb. Američania sa v tejto veci odhalili aj tým, že v roku 2001 odmietli podpísať protokol o Dohovore zákazu biologických zbraní, ktorý stanovuje mechanizmy vzájomnej kontroly. To znamená, že nie je možné overiť, či Washington rešpektuje podmienky tohto dohovoru pomocou medzinárodných právnych prostriedkov. A tu vyvstáva logická otázka: prečo Američania potrebujú takú imunitu pred kontrolami – potrebujú azda niečo skryť?
Medzitým sa v roku 2015 zistilo, že britský výskumný ústav Pirbright, ktorý má svoje laboratóriá tiež v USA, pomocou genetického inžinierstva vytvoril novú mutáciu koronavírusu ! Pirbright ju patentoval na Medzinárodnom úrade Svetovej organizácie duševného vlastníctva pod patentovým číslom „WO2016 / 012793Al“ dňa 28. januára 2016. (3) V tomto dokumente je ďalej uvedené, čo sa týka možného budúceho použitia tohto vírusu: „tento koronavírus môže byť použitý ako vakcína pre liečbu a / alebo prevenciu choroby, ako je infekčná bronchitída ,,SUBJEKTU“. Päťdesiata strana patentového dokumentu sa týka najmä použitia vírusu, kde sa uvádza: „spôsob použitia: ako vakcína, prípadne ako je uvedené v odsekoch 21, 22 a 23, ak je ochorením infekčné bronchitída (IB). Spôsob podania (koronavírusy) je jednou z nasledujúcich možností: aplikácia očných kvapiek, intranazálne podanie (nosom – poznámka prekladateľa), pitnou vodou, injekcií „. Hovorí vám tento opis niečo? Lekári nás varujú: koronavírus môže vstúpiť do tela očami, nosom, ústami … a áno … o injekciu sa doteraz zatiaľ stále nehovorí, ale ak to dovolíme, objaví sa už čoskoro …
Ukazuje sa, že už v roku 2015 si bol Pirbrightův inštitút, ktorý žiadal o patent ,istý , že vynájdený koronavírus možno použiť ako vakcínu proti infekčnej bronchitíde! Avšak, nie je vysvetlená jedna dôležitá otázka. Ide o infekčné bronchitídu u zvierat alebo u ľudí? V dokumente sa odpoveď nedozvieme, pretože je použitie definované pre „SUBJEKT“ … Takže to môže byť ako človek, tak zviera.
To vyvoláva ďalšiu otázku. Ak sa niekomu podarilo pomocou genetickej manipulácie znížiť patogenitu vírusu, tak by bolo logické predpokladať, že sa pritom tiež naučil patogenitu vírusu zvyšovať. Koniec koncov, bolo by hlúpe učiť sa zamknúť zámok bez toho, aby sa človek naučil ho zasa odomknúť, že? Ukazuje sa, že aktivisti, ktorí dlhodobo sledujú činnosť týchto laboratórií, úplne nerozumne nevyjadrujú žiadna podozrenie … Pokiaľ ide o spoločnosť Pirbright konkrétne, tak je to súkromná spoločnosť, napodiv financovaná tými najuznávanejšími štruktúrami ako je Svetová zdravotnícka organizácia (WHO), Európska komisia, Štátna rada pre výskum biotechnológií a biologických vied Veľkej Británie, Bill a Melinda Gates Foundation atd …
Potom, čo sa meno spoločnosti začalo objavovať v diskusiách v súvislosti so súčasnou pandémiou, sa 25.března na stránke Pirbright objavila nasledujúce poznámka: „Pirbright nikdy predtým nerobil výskum ľudských koronavírusy, ale teraz úzko spolupracujeme s mnohými ďalšími vedeckými a lekárskymi organizáciami a snažíme sa spoločne vyvinúť spôsoby kontroly a prevencie COVID-19 s cieľom ochrany zdravia ľudí „.
… Ale počkajte chvíľu, nikto vás neobviňuje z výskumu ľudských koronavírusy. Len je tu podozrenie, že s najväčšou pravdepodobnosťou ste to vy, kto vytvoril mutáciu zvieracieho koronavírusy, ktorá môže infikovať ľudí! Ale z nejakého dôvodu teraz tvrdohlavo o tejto skutočnosti nechcete hovoriť!
Súčasne, na deviatej stránke patentového dokumentu, zverejneného 23.júla 2015, Pirbright otvorene uznáva skutočnosť, že získaná mutácia môže byť extrahovaná z mnohých iných typov koronavírusy, vrátane alfa koronavírusov, ako je TGEV; beta koronavírusov, ako je MHV; alebo gama koronavírusov, ako je IBV.(4) Inými slovami to znamená, že Pirbright už bol schopný vykonať mutáciu u takých typov zvieracích koronavírusov, ktoré sú v lekárskom jazyku označované ako „koronavírus prenosné gastroenteritídy“ (TGEV), „koronavírus myšou hepatitídou(MHV) a „infekčné bronchiálna koronavírus“ (IBV ). Nemyslíte si, že toto laboratórium zašla príliš ďaleko v umení manipulácie s koronavírusy ?!
Avšak zvláštnosti tu nekončí. Úplne prekvapivým spôsobom sa Európsky patentový úrad rozhodol schváliť patent na vynález spoločnosti Pirbright, ktorý bol podaný v júli 2015, tesne pred vypuknutím súčasnej pandémie – 20. novembra 2019, (5) Náhoda ? A tesne predtým, 18. októbra 2019, organizuje jeden zo sponzorov Pirbright, miliardár Bill Gates, spoločne s Americkým strediskom Hopkins Health Safety Centre a Svetovým ekonomickým fórom špeciálnu akciu, ktorá (POZOR!) upozorňuje nato, aby sme sa pripravili na možnú globálnej vírusovú pandémiu .(6) Tiež náhoda ? Na tejto akcii, ktorá sa konala v New Yorku pod zvláštnym kódovým názvom „EVENT 201“, hrali účastníci simulovaný scenár situácie s vírusovou pandémiou, pri ktorej podľa ich plánov malo zomrieť až 65 miliónov ľudí na celom svete za 18 mesiacov. Ako sa vám páči takýto plán ?                                                  Takmer súčasne (koncom októbra 2019) bolo do čínskeho Wu-chan zaslaných 172 príslušníkov amerických jednotiek, aby sa zúčastnili VII. Svetových letných vojenských hrách. 3ýždne po skončení hier začína v rovnakom čínskom meste vypuknutie epidémie koronavírusu. Aká náhoda ! Ďalšie náhody a ďalšie „anomálie“ spojené s týmito hrami bolo tiež to, že Američania, ktorí v posledných rokoch neustále získavajú ceny, sa tentoraz zrazu ocitli na 35.mieste! Otázka teda znie: prišli tam naozaj súťažiť, alebo plnili nejaké iné úlohy ? Čínske úrady na takéto ,,náhody neveria“! O niečo neskôr, 12. marca, obvinil hovorca čínskeho ministerstva zahraničia Zhao Lijiang Američanov z toho, že do Číny zavliekli koronavírus. (7) Uplynulo niekoľko týždňov a slová čínskeho diplomata sú potvrdené konkrétnymi dôkazmi: európske dodávateľské spoločnosti tvrdia, že koronavírusy, ktoré boli nájdené v ich testovacích súpravách COVID-19, sú z USA! Možno je to tiež náhoda !? Na západe však žiadna z inštitúcií nežiada o vyšetrovanie. Naopak, dva dni po tejto správe samozvaný „spasiteľ ľudstva“ Bill Gates vo svojom rozhovore v americkej televíznej šou „Daily Show“ predložil myšlienku vykonať univerzálne testovanie ľudí na koronavírus za účelom „zaistenie ich bezpečnosti“. Podľa neho by malo nasledovať univerzálne očkovanie po celom svete. Jeho myšlienku spoločne s niektorými ďalšími úradníkmi prevzal Anthony Fauci, riaditeľ Národného inštitútu alergií a infekčných chorôb Spojených štátov. A je to ten rovnaký Fauci, ktorý prežil päť amerických prezidentov ako ich zdravotný poradca. V USA sa od 80. rokov zvýšil počet povinných vakcín pre maloletých z počtu 7 na 74! A čo je zvláštne, americká populácia sa počas tej doby zmenila na najviac chorý národ na svete trpiacich rôznymi typmi chorôb. Najmä chorobami ako je autizmus, depresia alebo astma, Alzheimerova choroba atď. Napríklad počet autistov v 80. rokoch v Spojených štátoch bol iba 1 z 10 000, teraz je toto číslo 1 z 54! Ako sa vám páči takéto „výhody“ očkovanie? Počas tejto doby sa počet detí do 18 rokov trpiacich depresiou zvýšil z 2 na 25! 25 ľudí na každých 100 obyvateľov! Ľudia sa tak umelým spôsobom transformujú na chodiace rezervoáre chorôb, takže ich problémy môžu byť premenené na stály zdroj zisku a zároveň môžu byť udržovaní na uzde pekne nakrátko. Niet pochýb o tom, že vakcína sa vynájde. Veď, ako som už uviedol vyššie, už v roku 2015 sa v patentovom dokumente hovorí, že vírus, ktorý vynašli, sa môže použiť ako vakcína! Alebo na to už zabudli? Ak áno, budeme tiež predstierať , že sme zabudli a uverili slovám Billa Gatesa, ktorý nás uistil: „Už sedem NAŠICH spoločností pracuje na vakcíne!“
Tvrdí to však človek, ktorý vo svojich verejných prednáškach bez akéhokoľvek hanby zdôrazňuje potrebu znížiť počet obyvateľov sveta. V tomto prípade hovoríme o človeku, ktorý nie je z odboru medicíny, nemá lekárske vzdelanie, ale aktívne financuje testovanie všetkých druhov nových typov vakcín u detí tretieho sveta. Toto je „filantrop“, ktorého očkovacie experimenty spôsobili zranenia a smrť mnohých detí v krajinách ako je Čad, Keňa, Bhután, Bangladéš, Pakistan, India, Srí Lanka, čo viedlo k vyšetrovaniu. V Indii je žaloba proti nemu stále otvorená.
Hovoríme o súkromnom podnikateľovi, ktorý doslova podplatil Svetovú zdravotnícku organizáciu OSN: jeho každoročné „dobrovoľné dary“ na podporu WHO sú na druhom mieste, hneď za podielom darovaným samotnými USA! To znamená, že tento jednotlivec je schopný nútiť tak silnú a dôležitú organizáciu, zodpovednú za zdravie obyvateľov celého sveta, „tancovať ako on píska“. Ale – „píska“ vôbec on? Alebo je to „pískanie“ oveľa silnejších mocností, ktoré stoja za ním a realizujú nepredstaviteľne zákerné plány?                                Známa nadácia Billa Gatesa je mimo iného zdrojom financovania rôznych biologických laboratórií, zapojených do vývoja vakcín. Ale nielen to. Medzi nimi existujú aj inštitúty, ktoré otvorene obhajujú čipovanie ľudí! Jedným z nich je Massachusetts Institute of Technology (MIT). Tento inštitút sa vo svojom nedávno publikovanom článku (z 19. decembra 2019) „Ukladanie lekárskych informácií pod kožu“(8) otvorene chválil svojimi úspechmi v oblasti čipového kódovania ľudí, ktorí používajú vakcíny! Tieto čipy veľkosti mikroskopických škvŕn prachu nazvali vývojári „kvantovej bodky“ ( quantum dots). Článok hovorí o tom, ako možno tieto kvantové bodky bezpečne zaviesť do ľudského tela pomocou konvenčných lekárskych striekačiek. Tie môžu byť následne, ako asi sami chápete, pri programovaní použité na akýkoľvek účel. To všetko je financované, okrem iného, z nadácia Billa a Melindy Gatesových. Napríklad vo februári 2017 pridelil pán Gates zo svojho fondu 17,6 miliónov dolárov technologickému inštitútu v Massachusetts (MIT) a ďalším dvom spoločnostiam na vývoj a výrobu vakcíny! Informácie o tom stále visia na oficiálnych webových stránkach inštitútu pod názvom „Technologický inštitút v Massachusetts predstavuje veľkú výzvu pre inovácie v celosvetovej výrobe vakcín“.(9) Samozrejme vyvstáva otázka: čo majú technologický inštitút a vakcíny spoločné? Okrem skutočnosti, že tento inštitút (ako sám pripúšťa) má niečo na doplnenie vakcín – kvantovej čipy!
Medzitým sa vážne zvažujú plány na čipovanie ľudí. Všetko o tomto pláne je popísané, čierne na bielom, na stránkach projektu „Aliancia ID2020“ (10). Začal sa v roku 2016 ako partnerstvo piatich veľkých amerických spoločností. Cieľom Aliancie ID2020 je (od roku 2020) začať proces DIGITÁLNE OSVEDČOVANIE ľudí po celom svete. Čo to znamená? Autori tohto termínu tvrdia, že to znamená práve zavedenie tzv. „Digitálnych certifikátov“ do tiel ľudí – elektronických čipov !(11) Hlavnou hnacou silou tohto projektu sú veľké organizácie ako Microsoft, Rockefeller Foundation a GAVI. Na základe ich hlavných oblastí činnosti možno ľahko uhádnuť úlohu každej z nich v rámci projektu ID2020. Microsoft je samozrejme zodpovedný za vývoj elektronických „súčastí“ vo forme nano-čipov. Rockefellerovci ako monopolisti v americkom farmaceutickom priemysle sú zodpovední za vývoj „liekov“ pre vakcíny a GAVI, ako jedna z popredných vakcinačných spoločností na svete, zodpovedá za praktickú implementáciu hromadného kódovanie pomocou vakcín. Ako vidíme, sú dôkladne pripravení.
Keď na vrchole súčasnej pandémie, 13. marca , Bill Gates náhle opustí správnu radu Microsoftu, údajne preto „aby venoval viac času na svoje charitatívne priority“ (12) je zrejmé, že pre lovcov duší prišla dlho očakávaná hodina a vážne sa ujal realizácie svojej misie. 18. marca mnoho ľudí veľmi ostro reagovalo na ďalšie „odhalenie“ Billa Gatesa počas odpovedí na otázky predplatiteľov sociálne skupiny Reddit. Na otázku, aké zmeny sa očakávajú v blízkej budúcnosti, odpovedal Gates najmä: „Nakoniec budeme mať určité DIGITÁLNE CERTIFIKÁTY, ktoré budú ukazovať kto sa zotavil, kto sa nedávno testoval, alebo kto dostal vakcínu.“
Kým pasívne sledujeme, ako sa hrá hra COVID-19, nedobrovoľne sa presviedčame, že herní scenáristi ho neodstránia z nášho každodenného života len tak, bez toho, aby dosiahli svoje zákerné ciele. Ich cieľom je niekoľko ďalekosiahlych úloh:
1. Medzi najzákladnejšie patrí okrem iného pokles svetovej populácie;
2. Ďalej medzi ne patrí aj vylúčenie hotovosti z obehu a prepojenie obživy ľudí s elektronickou kontrolou vládcov;
3. Zvrhnutie „nežiaducich“ vodcov konkrétnych krajín (vrátane súčasného amerického prezidenta) prostredníctvom protestov hladného ľudu;
4. Zvýšená dlhová závislosť krajín sveta voči veľkým finančným inštitúciám Západu;
5. Úplné zbavenie politickej a hospodárskej suverenity väčšiny krajín sveta a ich podriadení jedinému kontrolnému stredisku;
6. Zavedenie totálnej cenzúry (nielen cenzúry prostredníctvom všetkých médií, ale aj prostredníctvom sociálnych sietí, súkromných stránok, telefónnych aplikácií atď.);
7. A predovšetkým vykonávanie univerzálneho čipovanie ľudí tajnými alebo legálnym metódami s cieľom plnej kontroly nad vedomím, správaním a životom obyvateľstva.
Scenár s jednou vládou pre celý svet nie je vynálezom dnešných dní. Dnes sa len vrátil na program rokovania a začal znieť z pier anglosaských politikov a politických stratégov (13)
Akonáhle zistíme, že všetky tie takzvané Sorosove fondy, Clintonovej fondy a Gatesove fondy sú v skutočnosti len spoločný fond zločineckých gangov, vytvorených na úkor nás všetkých – z krvi obyčajných ľudí – pre realizáciu najbližších antihumánních plánov, zatiaľ čo sa schovávajú pod maskou „humanizmu“, „filantropie“ a „dobrosrdečnosti“, až potom pochopíme skutočný scenár hry.

(1) https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/30/uks-attempt-ramp-coronavirus-testing-hindered-key-components/
(2) https://www.opindia.com/2020/04/chinese-coronavirus-antibody-testing-kit-not-fit-for-use-uk/ (3)https://patentimages.storage.googleapis.com/77/32/71/1976cac115185d/WO2016012793A1.pdf (4)https://patentimages.storage.googleapis.com/77/32/71/1976cac115185d/WO2016012793A1.pdf (5)https://patentimages.storage.googleapis.com/1d/4e/4a/ac8914e765d645/EP3172319B1.pdf) (6)https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/ (7)https://edition.cnn.com/2020/03/13/asia/china-coronavirus-us-lijian-zhao (8)https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218) (9) https://news.mit.edu/2017/mit-undertakes-grand-challenge-innovation-global-vaccine-manufacturing-0222 (10)https://id2020.org/alliance (11) https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines (12)https://techcrunch.com/2020/03/13/bill-gates-leaves-microsofts-board/
(13)https://rt.com/op-ed/485127-kissinger-new-order-defeat-coronavirus

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111596x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie