Založ si blog

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015.

Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane percentuálneho podielu detí vo veku 0 až 18 rokov, ktoré sa buď narodili cudzincom alebo majú aspoň jedného neeurópskeho rodiča. Zverejnenie týchto údajov je niečo mimoriadne, keďže francúzska vláda zvyčajne nezverejňuje – a dokonca ani oficiálne nezhromažďuje – veľa informácií vo forme štatistík súvisiacich s rasou či demografiou, v súlade s francúzskym právom.

Webstránka definuje kategóriu ako „osoba vo veku 0 až 18 rokov, imigrant neeurópskeho pôvodu alebo identifikovaná ako dieťa v domácnosti, v ktorej referenčná osoba a/alebo jeho družka je imigrantom neeurópskeho pôvodu. Ak sú obidvaja rodičia imigranti, referenčné osoby v domácnosti sú imigranti nepochádzajúci z Európy.“

Číselné údaje zahŕňajú niekoľko rôznych rokov, počnúc rokom 1968 a končiac rokom 2015. Ukazujú, že percentuálny podiel detí imigrantského, neeurópskeho pôvodu sa v rôznych mestách zvýšil, napríklad v širšom okolí Paríža to v roku 1968 bolo priemerne 6,5 %, kým v roku 2015 sa ich podiel zvýšil na 36,6 %.

V niektorých okrskoch Saint-Denis, štvrti Seine-Saint-Denis husto obývanej migrantmi, tvoria deti neeurópskych migrantov až 77 %. Oblasť Chlichy-sous-Bois ukazuje, že v roku 2015 malo neeurópsky pôvod 83 % detí.

Marseille, ďalšie francúzske mesto s historickou populáciou migrantov, sa posunulo z 12,6 % detí neeurópskeho pôvodu v roku 1968 na priemerných 22,8 % v roku 2015. V oblasti tretieho okrsku Marseille je to až 70 %.

Asi najdramatickejšia zmena nastala v Štrasburgu, kde v roku 1968 malo neeurópsky pôvod len 1,9 % detí. Mesto je sídlom Európskeho parlamentu. Do roku 2015 sa podiel takýchto detí zvýšil na 32,9 %, čiže jednu tretinu.

Nantes zaznamenalo podobne rýchly demografický posun z 0,9 % v roku 1968 na 15,8 % v roku 2015.

Údaje nezohľadňujú veľký počet migrantov, ktorí prišli od vrcholu migračnej krízy v roku 2015. Niektoré oblasti sú označené ako „štatistické tajomstvo“ a nezobrazujú sa pri nich žiadne čísla.

Od roku 2015 dostávalo Francúzsko niekoľko rokov po sebe rekordný počet žiadostí o azyl, vrátane maxima z roku 2019, predstavujúceho 140 000 nových žiadostí.

Niektoré oblasti, ako notoricky známe Seine-Saint-Denis, sú vraj domovom stoviek tisícov nelegálnych imigrantov. V správe z roku 2018 sa tvrdí, že 8 až 20 % obyvateľov mestskej štvrti tvoria nelegálni migranti.

Francúzsky spisovateľ Renaud Camus označuje masívne demografické zmeny za „veľkú výmenu“. Hoci mnohí ľudia v médiách hlavného prúdu a v iných inštitúciách odmietajú túto teóriu ako konšpiráciu, prieskum z februára minulého roka ukázal, že jej verí štvrtina Francúzov.(2)

Bývalá populistická poslankyňa Marion Maréchal sa taktiež ukázala byť stúpenkyňou tejto teórie a vlani v októbri zjednotila konzervatívcov, aby veľkej výmene vzdorovali. Povedala: „Prvou veľkou výzvou, tou najdôležitejšou, je veľká výmena, toto demografické odpočítavanie, kvôli ktorému si už uvedomujeme možnosť, že sa staneme menšinou v krajine našich predkov.“

Iné krajiny, ako Nemecko, boli v uplynulých desaťročiach taktiež svedkom radikálnych demografických zmien. Vlaňajšia správa odhalila, že štvrtina Nemcov je do určitej miery migračného pôvodu.

 

(1)https://francestrategie.shinyapps.io/app_seg/

(2)https://www.breitbart.com/europe/2019/02/07/quarter-french-believe-elites-using-mass-migration-replace-native-europeans/

(3)https://www.breitbart.com/europe/2019/08/22/one-quarter-of-germans-now-come-from-migrant-backgrounds/

 

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

Ako neomarxisti -liberáli ovládli bezpečnostné zložky a média

31.07.2020

Neomarxisti v rámci praktickej teórie „dlhého pochodu inštitúciami“ najprv ovládli školstvo, teda primárne univerzity a vysoké školy, kde do myšlienok študentov začali vkladať svoje dogmy a názory a to tak, že veľakrát študenti ani nevedeli, že ic vyučujúci učí „preberať“ hodnoty neomarxismu . V dôsledku toho tak aj mnohí ľudia, ktorí sami seba definujú [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111592x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie