Založ si blog

Kto bol George Floyd, ktorého smrť vrhla USA do občianskej vojny a preniesla sa aj do Európy ?

Smrť dealera drog George Floyda († 46), ktorá vyvolala v USA stav podobný občianskej vojne, teraz prechádza do celosvetových protestov: v Londýne, Paríži, Berlíne, Prahe a ďalších mestách. Kto bol George Floyd?

George Floyd dealer drog ,násilník . prehľad jeho zločinov :

– 1998  10 mesiacov za ozbrojenú lúpež 

– 2002 osem mesiacov za držanie drog

-2004 desať mesiacov za držanie drog 

-2005 desať mesiacov za držanie drog

-2007 päť rokov za ozbrojenú lúpež (prepadnutie tehotnej ženy u nej doma )

 

V čase zatknutia 25. mája bol Floyd pod vplyvom fentanylu a metamfetamínu (pervitínu). Polícia ho prišla zatknúť, keď sa pokúsil platiť falošnou bankovkou. Pri zatýkaní bol sfetovaný tak, že sa sotva držal na nohách. Keď sa pokúsil utiecť, policajt ho zaklekl. Príčina smrti ešte nie je jasná, Floyd zrejme zomrel v dôsledku zástavy srdca, súvisiace s kompresiou krku a chrbta, obmedzujúce dýchanie. Vyšetrovanie prebieha, policajti sú vo väzbe.

Feťák, násilník, vodcu gangu

Pri čítaní Floydova trestného registra je zrejmé, že ide o kariérneho zločinca, narkomana a násilníka. Bol najmenej 5x vo väzení, podieľal sa na zneužívanie a predaji drog, krádežiach, lúpežiach, dostal trest päť rokov, keď sa na čele gangu vlámal do domu tehotné ženy, mieril jej pištoľou na brucho a nútil ju, nech mu povie, kde sú drogy .

Floyd bol dlhoročným (zrejme trvalým) konzumentom drog fentanyl a metamfetamín. Fentanyl je opiát 100 x silnejšie ako morfín, užíva sa rôzne, napríklad náplasťou, alebo ihlou. Metamfetamín je iný názov pre na Slovensku známy ako pervitín. Feťáci polehávajúcu po parkoch, ktorí potom kradnú a prepadávajú občanov, aby mali na dávku – to je George Floyd.

Prepadnutie tehotné ženy

Dňa 7. augusta 2007 zastavil pred domom tehotnej Araceli Henriquezové v Harris County v Texase čierny Ford Explorer. Vyliezli z neho štyri černosi v modrých uniformách. Zaklopali, Aracyl im otvorila, ale keď videla obrovského černocha Floyda sa zúrivým výrazom v tvári, došlo jej, že je to prepadnutia. Pokúsila sa zavrieť dvere, ale Floyd, vodca gangu, bol silnejší. Vtlačil tehotnú ženu do domu, namieril ju pištol na brucho a chcel vedieť, kde má drogy a peniaze, inak že jej strelia do brucha. Žena kričala o pomoc, ale ostatní černosi ju umlčali. Kým členovia gangu držali ženu, Floyd prehľadával dom. Nenašiel ani drogy, ani peniaze, tak vzal šperky a mobilný telefón. Potom odišli čiernym Fordom. Sused ženy si ale stihol zapísať číslo vozidla.

Kde máš drogy, suka!

Gang na čele s Floydom dopadli policajti až o niekoľko týždňov neskôr v novembri, a to náhodou, keď pátrali po drogách a objavili auto s hľadanou poznávacou značkou. Sfetovaný Floyd sedel za volantom. Bol odsúdený na päť rokov väzenia vo väznici v Harris County, kde sa údajne zúčastnil väzenskej vzbury v roku 2012.

Extrémna ľavicová Antifa na čele protestov

Okrem toho bol Floyd   v decembri 2005 zatknutý za držanie kokaínu a odsúdený na 10 mesiacov vo väzení. Predtým bol za rovnaký trestný čin odsúdený na osem mesiacov z dôvodu zatknutia v októbri 2002. V auguste 1998 bol odsúdený za krádež so strelnou zbraňou a ďalšie. Floyd nikdy nepracoval, jedinou dohľadateľnou prácou bol vyhadzovač v nočnom klube El Nuevo Rodeo club (v rovnakom klube údajne pracoval aj policajt, ktorý Floyda zabil). Floyd mal ženu a dieťa, o ktoré sa nestaral.

Zrútenie civilizácie nastáva v dôsledkov zničenia pilierov, na ktorých civilizácia vyrástla

To, čo prebieha v USA, to nie sú protesty. To je regulárna Farebná revolúcia s platenými žoldniermi v uliciach, či už je to Antifa bez strelných zbraní a len s bejzbolku a molotovovími  koktailami , alebo milície s útočnými puškami, pretože všetci sú platení z fondov globalčikov, Georgeom Sorosom a ďalšími organizáciami. Keď sa búra Amerika, nebúrajú  ju černosi, Indiáni , Aziati, ani nikto ďalší, ale búra ju sám biely človek, lepšie povedané jeho zdegenerované, biele, sójové dieťa, ktoré najprv začne útočiť na symboly štátu, na sochy a pamätníky, ale skončí to útokmi proti tým, ktorí nezdieľajú jeho neomarxistické hodnoty. Polícia nepomôže, nikto nepomôže, pretože pri procesoch autogenocidy si každý musí pomôcť sám. A presne preto chcú v EÚ vziať ľuďom zbrane, presne preto sa zakazujú aj v SR domobrany, a to s tupým súhlasným hýkáním  libtardov a iných degenerátov . Pretože funkcia domobrany je potreba práve pre prípad, keď polícia nemôže, nechce alebo nesmie pomôcť.

Civilizácia nezanikajú do chvíle, kedy si uchovávajú obranu tradičnej rodiny. Akonáhle sa na tradičnú rodinu začne útočiť, dôsledkom je zánik civilizácie, pretože civilizácie prežíva na pilieroch jazyka, tradícií, kultúry, pamäte (t.j. histórie) a štátnosti (resp. Životného priestoru). Pokiaľ dôjde k zničeniu minimálne 3 z celkom 5 týchto pilierov, civilizácie zaniká. A pozrite sa, ako sa útočí proti kresťanským tradíciám, proti našej kultúre, ako sa prepisuje histórie a všetko, čo pripomína pamäť dejín, ako napríklad sochy, pozrite sa, ako miznú štátne hranice.

S nešťastnou smrťou George Floyda pri zatýkaní policajnom dôstojníkom Minneapolis Derekom Chauvinom boli Spojené štáty americké hodené anarchistickou organizáciou Antifa do občianskej vojny , ktorá sa preniesla takmer do celého sveta. Jedná sa o nastolenie NWO pomocou liberálnych fašistov, slniečkárov a teroristov z Antifi ? 

 

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111485x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie