Založ si blog

Liberálne šialenstvo 2, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

USA : Zastrelili ju, pretože povedala: „Na všetkých životoch záleží.“ Brutálna vražda matky trojročného syna čiernymi rasistami z Black Lives Matter. Prezident Trump: „BLM je symbol nenávisti“. Mladá mamička (24) bola zastrelená v meste Indianapolis pred svojím snúbencom po hádke s fanatickými prívržencami hnutia Black Lives Matter. Médiá hlavného prúdu o tejto udalosti neinformujú, ich záujmom je skôr propagácia tohto rasistického hnutia. Stúpenci BLM zverejnili na facebooku sériu príspevkov, podporujúcich vraždu Jesicci. „Svet je teraz o niečo bezpečnejšie, keď je“ rasistka „Whitakerová mŕtva,“ uvádza sa okrem iného.(1)(2)

USA : Je to tu! Google zastavuje reklamy pre všetky weby, ktoré nepodporujú oficiálnu verziu „strašnej epidémie koronavírusu“. Kto zverejní informáciu alebo názor, že je koronavírus podvod, nedostane z reklám ani ,,ň“. (3) Vrátila sa ,,normalizácia “ z 50-tych rokov !

Francúzko : Obeť koronavírusu a islamu : Gang piatich moslimských migrantov dokopali bieleho vodiča (59) autobusu, pretože chcel, aby si nasadili rúška. Jeho žena a tri dcéry teraz usporadúvajú vo Francúzsku „biele“ demonštrácie, pridávajú sa tisíce. Médiá ako vždy zahmlievajú. Médiá hlavného prúdu, francúzske aj zahraničné, zatajili informáciu, že útočníci boli migranti. Zmieňovala sa o nich iba ako o gangu.(4)

Francúzko : Francúzsko sa rozpadá – Premiér vyhlasuje zákon proti islamistickému separatizmu! Saturácia imigrantov v západných krajinách už dosiahla takého stavu, že nielenže navodila kultúrnu rozmanitosť, ale aj rozmanitosť názorovú, mravnú a teraz hlavne politickú. A to konštitučne-politickú. Imigranti nielenže chcú žiť „po svojom“, ale aj „vo svojom“. Vo svojom, avšak na (niekdajšie) pôde Európanov, a k tomu ešte nie „za svoje“. Hrozné … Pre Európanov. Od Rakúska po Portugalsko sa „politický islam“ stáva problémom, ba „jedom“, ako to tento týždeň konštatovala rakúska ministerka pre integráciu Raabová. (5)(6)

Novodobé otroctvo : Otroctvo stále prekvitá v Afrike a na Strednom východe, ale liberáli mlčí a útočia na nás. Otroctvo v niektorých častiach Afriky a Stredného východu stále prekvitá, ale liberáli zatvárajú oči pred týmto porušovaním ľudských práv, aby zamerali svoj hnev na USA, hoci je Amerika jednou z najmenej rasistických a najviac tolerantných krajín na svete. . (7)(8)

USA : Muhammad Ali ml .: Black Lives Matter sú rasisti – môj otec by podporoval Trumpa. (9)

 EU : Kellerová: presuňme do východnej Európy celé dediny utečencov. Do krajín vo východnej časti Európskej únie by mali byť utečenci posielaní po celých skupinách, nie ako jednotlivci. Spoločne relokováni by tak mohli byť napríklad obyvatelia jednej sýrskej dediny, naznačila v rozhovore poskytnutom liste Neue Osnabrücker Zeitung nemecká europoslankyňa za stranu Zelených Ska Kellerová.  (10)

Takže znovu sa pýtam liberálnch bláznov ,vítačov a mimivládkových šialencov  – toto vám chýba ? Ak áno tak sa odsťahujte ! Nám normálnym to nechýba !!!

(1)https://www.the-sun.com/news/1125847/mom-jessica-doty-whitaker-shot-dead-black-lives-matter-argument/

(2)https://www.dailywire.com/news/young-mother-shot-to-death-after-telling-blm-supporters-all-lives-matter-family-says

(3)https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-advertising/google-to-prevent-ads-on-coronavirus-conspiracy-theory-content-idUSKCN24I27N

(4)https://edition.cnn.com/2020/07/11/europe/france-philippe-monguillot-bus-driver-dies-coronavirus-intl/index.html

(5)https://wpolityce.pl/polityka/509694-premier-francji-zapowiada-ustawe-o-walce-z-separatyzmami

(6)https://www.4suisse.com/actualite/castex-annonce-une-loi-contre-les-separatismes-preoccupation-majeure/

(7)https://www.gatestoneinstitute.org/16195/slavery-africa-middle-east

(8)https://www.lematindalgerie.com/le-racisme-tapageur-des-antiracistes

(9)https://svobodnenoviny.eu/muhammad-ali-ml-black-lives-matter-jsou-rasiste-muj-otec-by-podporoval-trumpa/

(10)https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/europoslankyne-syrske-vesnice-kellerova.A170620_134147_zahranicni_bur

 

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

bytovka, Čadca

Bytovku z centra Čadce idú zrovnať so zemou. Kam pôjdu jej obyvatelia?

19.04.2024 10:03

Problémový dom chce zdemolovať vlastník, hoci tam stále žijú niekoľkí ľudia. Náhradné bývanie hľadajú ťažko, mesto sa im snaží pomôcť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111493x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie