Založ si blog

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015.

Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane percentuálneho podielu detí vo veku 0 až 18 rokov, ktoré sa buď narodili cudzincom alebo majú aspoň jedného neeurópskeho rodiča. Zverejnenie týchto údajov je niečo mimoriadne, keďže francúzska vláda zvyčajne nezverejňuje – a dokonca ani oficiálne nezhromažďuje – veľa informácií vo forme štatistík súvisiacich s rasou či demografiou, v súlade s francúzskym právom.

Webstránka definuje kategóriu ako „osoba vo veku 0 až 18 rokov, imigrant neeurópskeho pôvodu alebo identifikovaná ako dieťa v domácnosti, v ktorej referenčná osoba a/alebo jeho družka je imigrantom neeurópskeho pôvodu. Ak sú obidvaja rodičia imigranti, referenčné osoby v domácnosti sú imigranti nepochádzajúci z Európy.“

Číselné údaje zahŕňajú niekoľko rôznych rokov, počnúc rokom 1968 a končiac rokom 2015. Ukazujú, že percentuálny podiel detí imigrantského, neeurópskeho pôvodu sa v rôznych mestách zvýšil, napríklad v širšom okolí Paríža to v roku 1968 bolo priemerne 6,5 %, kým v roku 2015 sa ich podiel zvýšil na 36,6 %.

V niektorých okrskoch Saint-Denis, štvrti Seine-Saint-Denis husto obývanej migrantmi, tvoria deti neeurópskych migrantov až 77 %. Oblasť Chlichy-sous-Bois ukazuje, že v roku 2015 malo neeurópsky pôvod 83 % detí.

Marseille, ďalšie francúzske mesto s historickou populáciou migrantov, sa posunulo z 12,6 % detí neeurópskeho pôvodu v roku 1968 na priemerných 22,8 % v roku 2015. V oblasti tretieho okrsku Marseille je to až 70 %.

Asi najdramatickejšia zmena nastala v Štrasburgu, kde v roku 1968 malo neeurópsky pôvod len 1,9 % detí. Mesto je sídlom Európskeho parlamentu. Do roku 2015 sa podiel takýchto detí zvýšil na 32,9 %, čiže jednu tretinu.

Nantes zaznamenalo podobne rýchly demografický posun z 0,9 % v roku 1968 na 15,8 % v roku 2015.

Údaje nezohľadňujú veľký počet migrantov, ktorí prišli od vrcholu migračnej krízy v roku 2015. Niektoré oblasti sú označené ako „štatistické tajomstvo“ a nezobrazujú sa pri nich žiadne čísla.

Od roku 2015 dostávalo Francúzsko niekoľko rokov po sebe rekordný počet žiadostí o azyl, vrátane maxima z roku 2019, predstavujúceho 140 000 nových žiadostí.

Niektoré oblasti, ako notoricky známe Seine-Saint-Denis, sú vraj domovom stoviek tisícov nelegálnych imigrantov. V správe z roku 2018 sa tvrdí, že 8 až 20 % obyvateľov mestskej štvrti tvoria nelegálni migranti.

Francúzsky spisovateľ Renaud Camus označuje masívne demografické zmeny za „veľkú výmenu“. Hoci mnohí ľudia v médiách hlavného prúdu a v iných inštitúciách odmietajú túto teóriu ako konšpiráciu, prieskum z februára minulého roka ukázal, že jej verí štvrtina Francúzov.(2)

Bývalá populistická poslankyňa Marion Maréchal sa taktiež ukázala byť stúpenkyňou tejto teórie a vlani v októbri zjednotila konzervatívcov, aby veľkej výmene vzdorovali. Povedala: „Prvou veľkou výzvou, tou najdôležitejšou, je veľká výmena, toto demografické odpočítavanie, kvôli ktorému si už uvedomujeme možnosť, že sa staneme menšinou v krajine našich predkov.“

Iné krajiny, ako Nemecko, boli v uplynulých desaťročiach taktiež svedkom radikálnych demografických zmien. Vlaňajšia správa odhalila, že štvrtina Nemcov je do určitej miery migračného pôvodu.

 

(1)https://francestrategie.shinyapps.io/app_seg/

(2)https://www.breitbart.com/europe/2019/02/07/quarter-french-believe-elites-using-mass-migration-replace-native-europeans/

(3)https://www.breitbart.com/europe/2019/08/22/one-quarter-of-germans-now-come-from-migrant-backgrounds/

 

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

Ako neomarxisti -liberáli ovládli bezpečnostné zložky a média

31.07.2020

Neomarxisti v rámci praktickej teórie „dlhého pochodu inštitúciami“ najprv ovládli školstvo, teda primárne univerzity a vysoké školy, kde do myšlienok študentov začali vkladať svoje dogmy a názory a to tak, že veľakrát študenti ani nevedeli, že ic vyučujúci učí „preberať“ hodnoty neomarxismu . V dôsledku toho tak aj mnohí ľudia, ktorí sami seba definujú [...]

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Kuba

Rusko verbuje do armády stovky Kubáncov, láka ich na vysoké platy a ruské pasy

05.05.2024 14:30

Od začiatku ruskej invázie vo februári 2022 sa údajne pripojili k ruským ozbrojeným silám stovky Kubáncov, vyplýva z uniknutých dokumentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111753x
Priemerná čítanosť článkov: 3725x

Autor blogu

Kategórie