Založ si blog

Ako neomarxisti -liberáli ovládli bezpečnostné zložky a média

Neomarxisti v rámci praktickej teórie „dlhého pochodu inštitúciami“ najprv ovládli školstvo, teda primárne univerzity a vysoké školy, kde do myšlienok študentov začali vkladať svoje dogmy a názory a to tak, že veľakrát študenti ani nevedeli, že ic vyučujúci učí „preberať“ hodnoty neomarxismu . V dôsledku toho tak aj mnohí ľudia, ktorí sami seba definujú ako pravicovo zmýšľajúcich  a odmietajúca klasický marxizmus 1.0 v skutočnosti zastávajú mnohokrát názory čisto neomarxistcké (marxizmus 2.0) a títo ľudia sú teda v praktickej rovine mnohokrát nevedomými spojencami skutočných neomarxistov v rámci ich snahy zlikvidovať všetky vplyvy vlastenectva a tradičnej Európy v spoločnosti.
Vďaka ovládnutiu školstva sa potom postupne podarilo neomarxistom cez  odchovaných  jedincov postupne ovládnuť rôzne štátne inštitúcie a úradnícky aparát vrátane bezpečnostných zložiek (polícia, armáda, tajnej služby). Tak ako komunisti 1.0 pod vedením Lenina ospravedlnili svoje zločiny a vraždy zákonnými dôvodmi – tj. Bojom proti kontrarevolúcii, tak i dnešní komunisti 2.0 (teda neomarxisti) ospravedlňujú potláčanie základných ľudských práv ,,bojom proti nenávisti a neznášanlivosti“. Pre obidva druhy komunistov – kedysi východnej a dnes západnej – je teda legálny dôvod pre obmedzovanie ľudských práv. Kedysi to bolo pod vedením ZSSR a dnes je to pod vedením EÚ, kedy dnes neziskové organizácie nahrádzajú aktívnu skupinky konsomolu a komunistických harcovníkov.
Tým, že sa neomarxistom postupne podarilo v EÚ presadiť rôzne zákony proti údajnej diskriminácii, nenávisti, netolerancii a pod. ,tak týmto položili neomarxisti aj zákonný dôvod, ktorý zákone ospravedlňuje a legitimizuje užitie rôznych metód a prostriedkov na potlačenie opozície, ktorá je označená za hlásajúci nenávisť, netoleranciu alebo diskrimináciu. Bezpečnostné služby sa tu perfektne dopĺňajú s aktivitami veľkých médií – ako  verejnoprávnymi, tak súkromnými, kde väčšinu redakciou ovládli neomarxisticky zmýšľajúci jedinci, ktorí cez nátlaky, vydierania a vyhrážania zastrašujú zvyšok ešte ako-tak rozumných členov redakcií médií a politickej scény, ktorí by sa snáď chceli ešte verejne ozvať proti neomarxistickým myšlienkam a realizovaniu neomarxistických myšlienok v praktickej činnosti štátu a spoločnosti.
Sovietsky vodca Chruščov presne popísal túto dnešnú taktiku neomarxistů: „Tlač je našou hlavnou ideologickou zbraňou. (…) Rovnako ako armáda nemôže bojovať bez zbraní, (…) strana nemôže úspešne vykonávať svoju ideologickú prácu bez tak ostré a militantné zbrane, ako je tlač. Nemôžeme odovzdať tlačové orgány do nespoľahlivých rúk. „(Zdroj Kommunist, č. 12, 1957, s. 23.)
Ak sa potom predsa len objaví osobnosť, ktorý sa nenechá zastrašiť a vydierať neomraxistami, tak je potom táto osobnosť neomarxistami v médiách napádaná, špinená a hľadá sa na ňu akákoľvek informácia, ktorá sa dá proti nemu využiť, hoci by bola neopodstatnená. Armáda neomarxistických aktivistov (treťosektoroví sráči) potom začne proti takejto osobností mediálne a spoločenský linč , kedy sa snažia človeka zničiť spoločensky aj profesne a docieliť to, aby človek bol vyhodený z práce a umlčaný (podobne to robili sovietski komunisti 1.0) .

 

viac na  : https://svobodnenoviny.eu/metody-tajnych-sluzeb-vyuzivane-k-rozvraceni-vlasteneckych-scen-v-eu/

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111748x
Priemerná čítanosť článkov: 3725x

Autor blogu

Kategórie