Založ si blog

Prečo nám chcú zobrať hotovosť

          ,,Mať hotovosť znamená byť slobodný“ !
Už dlhšiu dobu sledujem snahu elitárov a bankstrov zobrať ľuďom hotovosť . Samozrejme všetko sa to deje v záujme elít a bankstrov ,,ochrániť“ verejnosť pred terorizmom. Je to však obrovské klamstvo , pretože teroristi a podsvetie si okamžite nájdu iný platobný systém (zlato, striebro ). Je to ako v prípade odzbrojovania obyvateľstva , pretože teroristi majú nelegálne zbrane . Skutočné príčiny zlikvidovania hotovosti sú úplne iné a budú mať obrovský dopad na nás . Všetko sa deje tzv. ,,salámovou metódou“ .
Najprv začali rušiť hotovostné platby a to tak , že v niektorých štátoch sa môže platiť v hotovosti už len do výšky 1 000 eur. Druhým krokom bolo v roku 2019 zrušenie 500 eurovej bankovky , samozrejme so šľachetným cieľom boja proti terorizmu a mafii . Teraz zasa prišli s platením cez telefóny a už sa začalo aj čipovanie ľudí .
O čo v podstate ide elitárom v skutočnosti ?
Absolútna kontrola všetkých finančných operácií každého človeka v krajine. Mnohí budú namietať , že ak nekonajú nič protizákonné , tak sa nemajú čoho báť. Omyl !!! Aj keď v danom čase nerobíš nič protizákonné , tak v budúcnosti budú tieto informácie zdrojom vydierania ak sa začneš vyjadrovať proti tomuto liberálno-fašistickému systému, pretože každý chce mať nejaké malé tajomstvo , ktoré si chce uchovať .
Nutnosť otvorenie nových účtov hlavne dôchodcov a tým aj vyššie poplatky pre banky .Každý bude musieť mať svoj účet , pretože inak príde veľký brat a bude sa pýtať prečo používate jeden účet napr. dvaja alebo traja .
Donútenie k spotrebe , pretože ak sa nebude nakupovať nebude neustáli rast ( je to liberálna mantra ). Keďže nebudete môcť vytiahnuť peniaze z bánk a strčiť ich do ,,vankúša“ a tým si šetriť na horšie časy , aby vás donútili robiť spotrebu tak vám dajú záporné úrokové sadzby . No a budete si môcť vybrať či vám každoročne ukradnú nejaké peniaze , alebo ich radšej miniete .
     Likvidácia odporcov systému tým že ich trebárs na mesiac alebo dva odpoja od ich účtov a budú sa vyhovárať trebárs na chybu počítača, alebo banky. Viete čo to bude znamenať pre jednotlivcov a aké to bude mať následky – vypnutie elektriky, prisaje sa na vás exekútorská mafia a podobné veci . Mnoho ľudí si rozmyslí či bude niečo písať proti systému .
     Záchrana bánk za peniaze klientov. Viem , že sa to zdá ako úplná hlúposť , ale už si bankstri vyskúšali na Cypre a neboli žiadne protesty .
Toľko v skratke prečo bojovať za hotovosť .

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111599x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie