Založ si blog

Dôležitá informácia, ktorá ostala nepovšimnutá vďaka hystérii okolo COVID-19

Nový výskum príčin pádu budovy č. 7 Svetového obchodného centra môže odhaliť zločiny skutočných vinníkov.

     V centre pozornosti celého sveta je teraz Koronavirová pandémia. V USA rýchlo rastie počet nakazených a množstvo úmrtí. Vo štvrtok 2. apríla bolo evidovaných 1000 úmrtí za 24 hodín. Biely dom hovorí o nasledujúcich „ťažkých dvoch týždňoch“, kedy bude pravdepodobne úmrtnosť kulminovať – ​​až 20 tisíc obetí za deň. Očakávania odborníkov smerujú k odhadom, podľa ktorých si táto pandémia vyžiada 100 až 200 tisíc životov.
Mnohí ľudia v USA využívajú  situáciu k útoku na Trumpa, aby ho mohli obviniť za chyby, ktorých sa dopustil v rámci boja proti rozšíreniu vírusu. Podľa nich reagoval neskoro na varovanie odborníkov, odporúčal nevhodné lieky a nebol schopný mobilizovať zdravotnú starostlivosť v jednotlivých štátoch.
Na pozadí týchto podnetov si (zatiaľ) nikto nevšimol senzačnej správy, ktorá prišla 25. marca z Univerzity Fairbanks na Aljaške (1). Vedci z tejto univerzity dokončili skúmanie príčin katastrofického pádu budovy č. 7 Svetového obchodného centra 11. septembra 2001. Výsledky uskutočneného prieskumu vyvracajú  oficiálnu verziu, podľa ktorej bola budova zničená v dôsledku požiaru.                                                                                                                                                                                                                                                            Univerzita vytvorila počítačovú simuláciu procesu katastrofy a jej príprave venovala štyri roky práce. Je v nej vysvetlené, prečo sa budova nemohla zrútiť kvôli požiaru.
Vedúci práce na počítačovej simulácii, prof. Leroy Hulsey povedal: „Náš výskum určil, že narušenie konštrukcie budovy č. 7 nemohol spôsobiť požiar. Budova sa rúcala rýchlo, symetricky a dopadla presne do svojich základov. Pád nebol spôsobený požiarom, ale súčasnou  deštrukciou všetkých nosných stĺpov budovy v celej jej výške. „Výskum bol vykonaný z iniciatívy nekomerčného zoskupení „Architekti a inžinieri za pravdu o 9/11“ s počtom viac ako 3 000 odborníkov, ktorí podpísali petíciu za vykonanie nového prešetrenie tejto katastrofy.
Prezident tejto nekomerčné asociácia Richard Gage vyhlásil: „Teraz všetky spoločenstvá staviteľov USA, médiá a vláda musia vziať na vedomie tieto výsledky a pustiť sa do nového rozsiahleho výskumu“. Podľa R. Gage nesporné chyby doterajšieho prieskumu nedovolia ukončiť preskúmanie materiálov a záverov o príčinách zničenie budovy.
V procese tvorby simulácie a štúdie s názvom „Štruktúrny prehodnotenie zrútenie budovy Svetového obchodného centra č. 7“, prijali účasť uznávaní odborníci z oblasti stavebného inžinierstva, konkrétne doktor Gregory Szuladzinski zo „Spoločnosti analytického servisu“, vedúci odborník na štruktúrne mechaniku a metódu konečných prvkov , doktor Robert Korol, vážený profesor civilného inžinierstva McMasterovej univerzity, člen Kanadského združenia pre civilné inžinierstvo.
Výskum sa začal ihneď po inaugurácii prezidenta D. Trumpa a do tejto udalosti sa danou otázkou 15 rokov nikto nezaoberal. Za konečnú bola považovaná verzia Národného inštitútu štandardov a technológie (National Institute of Standards and Technology, NIST), podľa ktorej sa budova č. 7 stala historicky prvým mrakodrapom, zničeným v dôsledku požiaru.

     Oficiálne podaná žiadosť v NIST o „zmenu záveru“ tohto inštitútu automaticky vyvoláva otázku o autoroch doterajšie štúdie a politických postavách, ktorí s jej výsledkami súhlasili. Nový výskum môže odhaliť zločiny skutočných vinníkov, čo dosvedčuje Trumpove odhodlanie pustiť sa do boja so stelesnenými silami „deep state“ v Amerike.
Výskum budovy č. 7 rovnako automaticky vyvoláva otázku o pravdivosti štúdií o zničenie ďalších budov Svetového obchodného centra a krajne pochybných záveroch o „útoku na Pentagon“ v ten istý deň, 11. septembra 2001. Vznikajú vyhliadky na prehodnotenie celého výskumu a návratu k záverom odborníkov z Asociácie veteránov CIA, Asociácie hasičov, Asociácie amerických leteckých dispečerov, ktorí svojho času argumentovali o nesúlade medzi oficiálnymi závermi a naozajstnými príčinami katastrofy. Tieto štúdie neboli schválené oficiálnou komisiou pre posúdenie.
Uverejnenie štúdie Univerzity Fairbanks je načasované. Do volieb prezidenta USA zostáva 7 mesiacov. Počas tejto doby môže senzácia „odložených rokovaní“ zapracovať naplno. Nie je vylúčené, že bude ustanovená špeciálna komisia Kongresu USA pre nový výskum.
Je pravdou, že informačný priestor je teraz zahltený chaosom okolo koronavírusu a za týchto podmienok majú médiá možnosť „neoznámiť“ senzáciu. Ale existuje taký faktor, akým je materiálne zainteresovanosť príbuzných obetí katastrofy 9/11. Ak podľa výsledkov prvého výskumu nebolo na koho vzniesť žalobu za materiálne škody, teraz sa môžu objaviť konkrétni ľudia, zodpovední za organizáciu tejto katastrofy. Keď uvážime, že záujemcov o „preskúmaní veci“ je niekoľko tisíc, ich spolupráca môže úplne prevrátiť Ameriku.
Nemožno vylúčiť, že v rámci vlny odhaľovaní „deep state“ ľudia v Trumpovom tíme, ktorí vykonali operáciu s Univerzitou Fairbanks, nadviažu spoluprácu s verejnými iniciatívami, ktoré vyhlasujú, že COVID-19 je biologická zbraň amerických tajných služieb, vypustená za účelom útoku na predvolebné pozície prezidenta.
     Bitka o prezidentské kreslo vo Washingtone prešla na boj o budúcnosť Ameriky. Trump zahrozil zákulisným silám, ktoré v ňom vždy vidia nebezpečenstvo pre svoje záujmy.

 

 

(1) http://ine.uaf.edu/wtc7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111476x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie