Založ si blog

Kto ma štáty vo vrecku

Dnes je najdôležitejším problém, najdôležitejšou otázkou a obavou pre celé ľudstvo COVID-19. Nechcem rozvíjať túto tému , pretože dvadsaťštyri hodín denne táto ilúzia utočí na nás zo všetkých mainstreámových médií. Vytvorilo sa množstvo teórií, názorov , riešení a konšpirácií.
Svet nebol na takúto situáciu pripravený (náhoda ?). Začali sa rýchlo za pochodu prijímať operatívne opatrenia a menia sa výrazným spôsobom ustálené pravidlá. Mnoho ľudí má kvôli tomu finančné ,ekonomické , psychické a iné problémy. Preto nastal čas začať ťahať za jeden povraz aprestať sa zmetene dívať okolo seba . Je veľmi ťažké udržať doma človeka ,ktorý necíti strach z tejto ilúzie.
Toto bol úvod , ktorým chcem prejsť k tomu ,čo je značne znepokojujúce. Nedávno mi jeden bankár povedal :,,Peniaze sa nestrácajú , len sa premiestňujú z jedného vrecka do druhého.“ Takže keď dnes vidíme , že pre jedného je nevýhodné byť doma zavretý, sedieť pred počítačom či tv a rozčuľovať sa , pre niekoho druhého to musí byť výhodné ! Presne v duchu vety –,, pre niekoho je vojna tragédiou, pre iného dojnou kravou.“
Máme tu miliardára Billa Gatesa ktorý sa z ničoho nič dal na ,,farmakológiu“. Prečo ? V roku 2010 Bill Gates založil klub s názvom ,,Dobrý klub „. Kde vstúpili ľudia ako – David Rockefeller, Warren Buffett,Michael Bloomberg, George Soros a ďalší . Nosnou myšlienkou bolo vyriešiť preľudnenie planéty . Gates v jednom svojom videu povedal – ,,Veľkým problémom pre planétu je množstvo oxidu uhličitého ,ktorí vydychujú ľudia. Pokiaľ budeme veľmi úspešný pri tvorbe a distribúcii vakcín ,tak môžeme znížiť rast populácie o 10 až 15 % ! Časom sa výroba vakcín zvýši natoľko , aby sme mohli zavakcínovať každého. „
Nepleťme si to však s vakcináciou ,ktorú sme dostali v detstve. Zmyslom je niečo úplne iné. Dnes Bill vyzýva na povinnú vakcináciu všetkých ľudí na planéte. Dnes sú jeho partneri klan Clintonovcov, Mark Zuckerberg, CDC(centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA) a veľké farmakorporácie. Títo ľudia chcú zdravotníctvo nanútiť ľuďom z hora. Pretože sú v tom neskutočné peniaze.

Jedná sa o čipizáciu .

V USA existuje patent pod kódovým označením WO/2020/060606 (666 biblické znamenie šelmy ) zaregistrovaný 26.3.2020 firmou MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC. 22.4.2020 (150 výročie narodenia Lenina -ďalšia náhoda ?) získal medzinárodnú platnosť pod názvom – Systém kryptomeny využívajúci údaje vykazovanej aktivity tela. Znenie patentu – aktivita ľudského tela asociovaná s úlohou uloženou užívateľom… atď ,atď. Do tela človeka sa vpravý čip plniaci rolu orgánu , ktorý kontroluje každodennú aktivitu či je viazaná na kryptomenu. Pokiaľ áno ,človek dostane bonus , ktorý môže hneď minúť. Koho podmienky musí spĺňať ? To znamená za bonus predá svoju ľudskosť a nezávislosť . Ľudia , ktorí ovládajú tieto čipy , vás môžu ľahko ovládať . Môžeme to odmietnuť ? Samozrejme veď sme slobodní ľudia . lenže už sa vytvárajú podmienku ,že ak to nebudete mať tak vás nezoberú na VŠ, nedostanete vodičák a podobné veci. Urobia z vás vyhnanca.

Konečný cieľ -debilizácia spoločnosti.

Podľa vládcov sveta je potrebné znížiť počet ľudí na planéte. Rozdeliť ich do kást . Komu to poslúži ? U nás prebrali moc liberáli , ktorí po celom svete strácajú pozície. Hovoril o tom Putin , Trumph aj Si Ťin-pching. Liberálne elity si nakradli všade po svete ohromné množstvo peňazí ,takže kríza sa ich nedotkne. Čím bude dlhšia kríza ,tým dlhšie im dajú pokoj . Učia ľudí na život uväznených v domácnosti a nútia ich komunikovať len prostredníctvom médií, čím sa stráca komunikácia s iným človekom. Človek žije len v počítačovom svete a mení sa vo vnútri. Časom sa budú báť vyjsť aj von . Takže máme do činenie s ľuďmi ,ktorí počítačovú závislosť povýšili nad ľudské vzťahy a emócie.(vládcovia sveta )
Prezident Sberbanky Gref Herman Oskarovič uviedol :,,Zo škôl nám vychádzajú ľudia zmrzačení tým, že ich celý život bude niekto známkovať. Jedným z mojich osobných cieľov je zrušiť skúšky.“ V Čechách zrušili povinnú maturitu z matematiky a Piráti majú v programe , že každý stredoškolák automaticky dostane maturitné vysvedčenie. V rámci ilúzie COVID-19budú pretláčať diaľkové štúdium.
Citát :,, V budúcnosti bude vzdelanie rozdelené do dvoch skupín – počítačové ,ktoré bude lacné a ľudské ktoré bude drahé. „
Odkiaľ však fúka skutočný vietor ? Už v roku 2006 prijala OSN dokument s názvom : ,,Program činnosti 2030″ , ktorý ma za cieľ vzdelávanie pre stabilný rozvoj obyvateľstva. V dokumente sa uvádza ,že problémom pre stabilný rozvoj je vysoká úroveň vzdelania. Vysoké vzdelanie je hrozba ,pretože vzdelanejší ľudia spravidla majú vyššie príjmy a tým aj väčšiu spotrebu zdrojov. A znovu citát Grefa Hermana na Petrohradskom ekonomickom fóre v 2012 :,,Rád by som vám povedal ,že čo tu prednášate sú strašné veci . Prečo navrhujete predať moc do rúk obyvateľstva ? Akonáhle všetci ľudia pochopia svoje JA a stotožnia sa s riadením, bude veľmi ťažké s nimi manipulovať. Ľudia nechcú byť manipulovaní akonáhle majú vedomosti. Ako chcete žiť a riadiť spoločnosť , kde by mal každý rovnaký prístup k informáciám , rozhodovať sa samostatne bez upravených informácii ( úpravu majú na starosti rôzni analytici ,politici a tlač ) ?
Himler povedal : ,, Naučiť sa čítať ,je pre zotročené národy zbytočné !“
Martin Borman :,,Slovania sú povinní na nás robiť. A vej miere, v akej ich nebudeme potrebovať môžu vymierať. VZDELANIE JE NEBEZPEČNÉ. Im stačí počítať do sto. Nanajvíš je prijateľné vzdelanie figúroch z ich radov ,ktoré nám slúžia. Vraciame sa do nacizmu ?

Výchova ,,ČIPOVANÝCH BIOROBOTOV“

Mladú generáciu , v podstate od škôlky , neustále krok po kroku indoktrinujú a vytvárajú s nich biorobotov mysliacich v algoritme stroja. Preto sa školy premieňajú na počítačové školy. Zaobalujú to do slov o uľahčení života, digitalizácii, do možnosti jedným tlačítkom vyriešiť všetko (no nekúp to ). Toto sa týka aj dospelých . ale akú cenu za to zaplatíme – slobodu, individuálnosť, tvorivosť , humánnosť ?

A čo elitári (a ich deti) , strojcovia tohoto plánu ?

Tí ,ktorí svojím géniom vymysleli tento satanský plán , tieto technológie ,tak tí vedia a dobre si uvedomujú ,aké sa v tom skrýva NEBEZPEČENSTVO. Zakladatelia informačného internetového impéria , ako je GOOGLE,YANDEX alebo TWITER , svoje deti chránia pred nadbytočným pobytom v mediálnom prostredí .
Deti Stevena Jobsa vôbec nepoužívajú iPOD a iné gadgety majú zakázané používať po večeri a cez víkend .
Chris Anderson zakladeteľ 3D robotics, tiež obmedzuje svoje deti v požívaní gadgetov.
Syn tvorcu služieb Twiter smie použivať svoj chytrý telefón a tablet len hodinu denne.
Riaditeľka The Outcast Agency omedzuje používanie gadgetov na 30 minút denne , amladšie deti chytré telefóny a iPod nemajú .

Záver.

Napadá ma jedna myšlienka , je ilúzia COVID-19 náhodná ? Ak bude trvať dlho pre niekoho bude výhodná . Ak bude trvať dva roky ako ,,odhaduje“ Gates , tak dva roky sedenia za počítačom (možno dávajú dáta za darmo) budú novo vyšľachtení ľudia -nový štát. Neviem akí noví , ale budú určite iní . Keby tie závažné informácie (Gates. Gref) predniesol niekto neznámy , nejaký obyčajný človek nič by neznamenali . Ale predniesli to ľudia za ktorými stoja obrovské peniaze .
Citát : ,,Moderné on-line metódy nám môžu pomáhať , byť dobrou podporou, pracovným nástrojom. Ale nič nenahradí školy a ich prostredie ktoré formuje osobnosť každého jedného .“

Začnime premýšľať , pozerať sa dopredu a nie len cudzími očami. Buďme pozorní a opatrní .

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111505x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie