Založ si blog

EK na čele s vrchnou cenzorkou Jourovej sa opäť činí, alebo aké šialenstvo urobili počas ilúzie pandémie COVID-19

Dnes som opäť narazila na článok(1), ktorý zmieňuje ďalšie utužovanie cenzúry najmä sociálnych sietí, avšak nielen tých. Naše horlivá cenzorka Jourová, hlavná hviezda hnutia ÁNO, mieni nasadiť oveľa viac fízlov a bonzák, ktorí by vyhľadávali čokoľvek, čo zaváňa odklonom od jedinej pravdy, hlásané EÚ a jej pätolízačmi. Jourovej sa zdá, že je cenzúra príliš laxný a to teda nielen u nás, ale aj inde v EÚ, dokonca aj v Nemecku. Tentoraz sa zamerala predovšetkým na informácie okolo koronavírusy a očkovanie.
Jourová samozrejme nazýva cenzúru „bojom proti dezinformáciám“, pretože – ako je známe – to, čo sa nehodí EÚ do krámu sú dezinformácie, hoci by to aj bola pravda. Je zaujímavé, že napríklad mainstreamom – konkrétne Bakalovým Rešpekt – šírený obrovský hoax o ruskom špiónovi s ricín, túžiacim otráviť niektoré modly dnešných tzv. Liberálov, bol od začiatku považovaný za pravdu len preto, že informáciu podalo médium, ktoré má automaticky akýsi „patent na pravdu „. Pritom každý normálne uvažujúci človek musel ihneď vedieť, že sa jedná o jednu veľkú lož. Ale táto lož vyšla v prorežimním plátku, teda bola prezentovaná čoby takmer nespochybniteľná pravda.
Podľa článku sa teraz mieni Jourová a jej kolegovia o niečo viac zamerať na informácie, ktoré sa týkajú koronavírusov, konkrétne na čokoľvek, čo ide mimo oficiálnej propagandu. Obzvlášť im potom „lezie krkom“ fakt, že sa nájde stále menej ľudí, ktorí by boli ochotní sa nechať proti koronavírusom očkovať. Teda zrejme práve informácie, kde sa ktokoľvek vyhradzuje proti podobnému očkovanie či pred ním varuje, budú bez milosti cenzurované. Potom možno predpokladať, že sa cenzúre nevyhne aj kritika Gatesa či WHO. A veľmi pravdepodobne zcenzurují aj molekulárnej genetičku Soňu Pěkov, ktorá v tejto debate dokonca vyhlásila(2), že keby bolo očkovanie povinné, tak radšej emigruje. Lenže to nezodpovedá oficiálnej propagande, ktorú nám tlčú do hlavy tí, ktorí sú platení Gatesom plne ovládanou WHO. Presne tým Gatesom, ktorý má v pláne naočkovať sedem miliárd ľudí.
Pripomínam, že nedávno sa Jourová dokonca postavila i proti Trumpovi(3), ktorý vyhlásil, že Twitter je aktivistickou platformou po tom, čo mu táto sociálna platforma označila niekoľko príspevkov za zavádzajúce. Jourová naopak vyhlásila, že by sa takto mali označovať všetky príspevky pri všetkých sociálnych sietí a plne sa za cenzúru Twitteru postavila. Jourová tiež často vystupuje proti Maďarsku a Poľsku, ktoré kritizuje za to, že robia takú politiku, za akú boli víťaznej strany v týchto krajinách zvolené. Údajne však táto politika nezodpovedá tzv. „Európskym hodnotám“.
A pre tých, ktorí tu budú vyhlasovať, že sociálne internetové platformy si môžu cenzurovať koho chcú, pretože sú súkromné, by som rada poznamenala, že k cenzúre dochádza predovšetkým na základe predchádzajúcich vyhrážok EK na čele práve s Jourová, kedy prevádzkovatelia jednotlivých globálnych platforiem dostali príkaz cenzurovať najmä negatívne názory na EÚ, migráciu, moslimami, rôzne menšiny (rasovej, LGBT) apod. Za údajne príliš laxný prístup k „boju proti dezinformáciám“ pred časom Jourová dokonca Facebook pokarhala a požadovala, aby v tomto smere trochu pritvrdili. V podobnom duchu sa robí aj náš Parlament, spomeňte na „pozývací list“, ktorý zaslali zástupcovia 7 parlamentných strán do US kongresu(4), kde požadovali, aby kongres zasiahol proti internetovým platformám so sídlom v USA, ktoré cenzurovať odmietajú alebo je ich cenzúra príliš laxný.
Teraz teda k cenzúre príspevkov, ktoré sa týkajú vyššie uvedeného, ​​sa začne cenzurovať aj všetko, čo by malo sebemenší spojitosť s koronavírusy a čímkoľvek s tým súvisiacim, vrátane odmietania očkovania. Teda všetko, čo nezapadá do oficiálnej propagandy. Ovšem podobná cenzúra by mala byť podľa všetkého zameraná celosvetovo, pretože prevádzkovatelia týchto povinne cenzurovaných platforiem majú spravidla sídlo mimo EÚ.
Na záver by som rada upozornila na to najhoršie, čo EK na čele s Jourovej chystá. V decembri by mal byť schválený návrh záväzné normy o digitálnych službách. Ten už – na rozdiel od súčasných nezáväzných odporúčaní – bude striktne určovať, čo sa smie a nesmie písať, pričom všetok nepohodlný obsah bude mazaný. To už sa však nebude vzťahovať výlučne na sociálne siete, ale na všetky internetové platformy.
Teda v praxi nebude postihovaný len autor príspevku, ale zodpovednosť za obsah ponesie prevádzkovateľ danej internetovej platformy. S tým samozrejme zmizne ako rôzne články, ktoré budú ideologicky neprípustné, tak aj všetky slobodné diskusie, prípadne budú diskusie veľmi prísne monitorované a cenzurované. Potom budú vyzerať podobne, ako niektoré diskusia na Novinkách.
Jourová je v EK už druhé volebné obdobie, pričom k cenzúre inklinovala od samého začiatku. Teda dokonca aj v čase, keď mala v gescii ochranu spotrebiteľa ju oveľa viac zaujímala cenzúra pod pláštikom „boja proti dezinformáciám“. Jourová opakovane apelovala na mladých, aby strážili svoje prarodičia, či nečítajú niečo závadného, ​​prípadne je nabádala aby „závadné“ weby svojim starším príbuzným blokovali tak, aby sa na ne nemohli dostať. Táto osoba sa neštítila rozdať z fondov EÚ 5,1 mil. Eur(5) médiám tej jedinej prípustné pravdy, médiám, ktoré idú propagandu Bruseli a to v čase, keď všetky európske krajiny potrebujú predovšetkým podporiť svoje hospodárstva, zruinované opatreniami, ktorá bola zavedená v súvislosti s koronavírusy. Propaganda je však teraz dôležitejšie a to aj vtedy, kedy nám tlčie do hláv nezmysly o akomsi „ricínovom špiónovi“. Nepochybujem, že aj médiá z Bakalova impéria bola medzi podporenými.
Práve pre všetko vyššie uvedené a mnoho ďalšieho je pre mňa nepochopiteľné, akú veľkú podporu má strana, ktorá niečo podobné ako Jourová dokázala vo svojich radoch vygenerovať a dvakrát poslať do EK. A čo je tým úplne najväčším paradoxom ?? Že nemálo tých, na koho už dopadla cenzúra, zavedená práve Jourová, ju vlastne svojou voľbou často aj opakovane podporilo.( niečo ako u nás Nicholsonová)
Prevzaté z – https://voxpopuliblog.cz/ek-v-cele-s-vrchni-cenzorkou-jourovou-se-opet-cini/

Dodatok : proste liberálny fašizmus v plnej paráde . Keď si k tomu pridáme pomaly občiansku vojnu v USA , ktorý začali teroristi z Antifi a Black Lives Matter, a už ju preniesli ľavicoví extrémisti aj do Európy , bude ešte ,,veselo“

(1)https://www.novinky.cz/internet-a-pc/clanek/v-boji-s-dezinformacemi-ek-posili-a-prituhne-i-na-socialnich-sitich-40327197#seq_no=5&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=yWhlRe7ANQl-202006110600&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
(2)https://svobodne-radio.cz/2020-05-22-studio-beta-sona-pekova-o-koronaviru/
(3)https://voxpopuliblog.cz/jourova-opet-podporila-cenzuru-socialnich-siti-tentokrat-jde-i-proti-trumpovi/
(4)https://voxpopuliblog.cz/novodobi-koniasove/
(5)https://voxpopuliblog.cz/jourova-chce-dat-51-milionu-eur-mediim-ktera-razi-probruselskou-propagandu/

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111501x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie