Založ si blog

Kto ma štáty vo vrecku

Dnes je najdôležitejším problém, najdôležitejšou otázkou a obavou pre celé ľudstvo COVID-19. Nechcem rozvíjať túto tému , pretože dvadsaťštyri hodín denne táto ilúzia utočí na nás zo všetkých mainstreámových médií. Vytvorilo sa množstvo teórií, názorov , riešení a konšpirácií.
Svet nebol na takúto situáciu pripravený (náhoda ?). Začali sa rýchlo za pochodu prijímať operatívne opatrenia a menia sa výrazným spôsobom ustálené pravidlá. Mnoho ľudí má kvôli tomu finančné ,ekonomické , psychické a iné problémy. Preto nastal čas začať ťahať za jeden povraz aprestať sa zmetene dívať okolo seba . Je veľmi ťažké udržať doma človeka ,ktorý necíti strach z tejto ilúzie.
Toto bol úvod , ktorým chcem prejsť k tomu ,čo je značne znepokojujúce. Nedávno mi jeden bankár povedal :,,Peniaze sa nestrácajú , len sa premiestňujú z jedného vrecka do druhého.“ Takže keď dnes vidíme , že pre jedného je nevýhodné byť doma zavretý, sedieť pred počítačom či tv a rozčuľovať sa , pre niekoho druhého to musí byť výhodné ! Presne v duchu vety –,, pre niekoho je vojna tragédiou, pre iného dojnou kravou.“
Máme tu miliardára Billa Gatesa ktorý sa z ničoho nič dal na ,,farmakológiu“. Prečo ? V roku 2010 Bill Gates založil klub s názvom ,,Dobrý klub „. Kde vstúpili ľudia ako – David Rockefeller, Warren Buffett,Michael Bloomberg, George Soros a ďalší . Nosnou myšlienkou bolo vyriešiť preľudnenie planéty . Gates v jednom svojom videu povedal – ,,Veľkým problémom pre planétu je množstvo oxidu uhličitého ,ktorí vydychujú ľudia. Pokiaľ budeme veľmi úspešný pri tvorbe a distribúcii vakcín ,tak môžeme znížiť rast populácie o 10 až 15 % ! Časom sa výroba vakcín zvýši natoľko , aby sme mohli zavakcínovať každého. „
Nepleťme si to však s vakcináciou ,ktorú sme dostali v detstve. Zmyslom je niečo úplne iné. Dnes Bill vyzýva na povinnú vakcináciu všetkých ľudí na planéte. Dnes sú jeho partneri klan Clintonovcov, Mark Zuckerberg, CDC(centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb v USA) a veľké farmakorporácie. Títo ľudia chcú zdravotníctvo nanútiť ľuďom z hora. Pretože sú v tom neskutočné peniaze.

Jedná sa o čipizáciu .

V USA existuje patent pod kódovým označením WO/2020/060606 (666 biblické znamenie šelmy ) zaregistrovaný 26.3.2020 firmou MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC. 22.4.2020 (150 výročie narodenia Lenina -ďalšia náhoda ?) získal medzinárodnú platnosť pod názvom – Systém kryptomeny využívajúci údaje vykazovanej aktivity tela. Znenie patentu – aktivita ľudského tela asociovaná s úlohou uloženou užívateľom… atď ,atď. Do tela človeka sa vpravý čip plniaci rolu orgánu , ktorý kontroluje každodennú aktivitu či je viazaná na kryptomenu. Pokiaľ áno ,človek dostane bonus , ktorý môže hneď minúť. Koho podmienky musí spĺňať ? To znamená za bonus predá svoju ľudskosť a nezávislosť . Ľudia , ktorí ovládajú tieto čipy , vás môžu ľahko ovládať . Môžeme to odmietnuť ? Samozrejme veď sme slobodní ľudia . lenže už sa vytvárajú podmienku ,že ak to nebudete mať tak vás nezoberú na VŠ, nedostanete vodičák a podobné veci. Urobia z vás vyhnanca.

Konečný cieľ -debilizácia spoločnosti.

Podľa vládcov sveta je potrebné znížiť počet ľudí na planéte. Rozdeliť ich do kást . Komu to poslúži ? U nás prebrali moc liberáli , ktorí po celom svete strácajú pozície. Hovoril o tom Putin , Trumph aj Si Ťin-pching. Liberálne elity si nakradli všade po svete ohromné množstvo peňazí ,takže kríza sa ich nedotkne. Čím bude dlhšia kríza ,tým dlhšie im dajú pokoj . Učia ľudí na život uväznených v domácnosti a nútia ich komunikovať len prostredníctvom médií, čím sa stráca komunikácia s iným človekom. Človek žije len v počítačovom svete a mení sa vo vnútri. Časom sa budú báť vyjsť aj von . Takže máme do činenie s ľuďmi ,ktorí počítačovú závislosť povýšili nad ľudské vzťahy a emócie.(vládcovia sveta )
Prezident Sberbanky Gref Herman Oskarovič uviedol :,,Zo škôl nám vychádzajú ľudia zmrzačení tým, že ich celý život bude niekto známkovať. Jedným z mojich osobných cieľov je zrušiť skúšky.“ V Čechách zrušili povinnú maturitu z matematiky a Piráti majú v programe , že každý stredoškolák automaticky dostane maturitné vysvedčenie. V rámci ilúzie COVID-19budú pretláčať diaľkové štúdium.
Citát :,, V budúcnosti bude vzdelanie rozdelené do dvoch skupín – počítačové ,ktoré bude lacné a ľudské ktoré bude drahé. „
Odkiaľ však fúka skutočný vietor ? Už v roku 2006 prijala OSN dokument s názvom : ,,Program činnosti 2030″ , ktorý ma za cieľ vzdelávanie pre stabilný rozvoj obyvateľstva. V dokumente sa uvádza ,že problémom pre stabilný rozvoj je vysoká úroveň vzdelania. Vysoké vzdelanie je hrozba ,pretože vzdelanejší ľudia spravidla majú vyššie príjmy a tým aj väčšiu spotrebu zdrojov. A znovu citát Grefa Hermana na Petrohradskom ekonomickom fóre v 2012 :,,Rád by som vám povedal ,že čo tu prednášate sú strašné veci . Prečo navrhujete predať moc do rúk obyvateľstva ? Akonáhle všetci ľudia pochopia svoje JA a stotožnia sa s riadením, bude veľmi ťažké s nimi manipulovať. Ľudia nechcú byť manipulovaní akonáhle majú vedomosti. Ako chcete žiť a riadiť spoločnosť , kde by mal každý rovnaký prístup k informáciám , rozhodovať sa samostatne bez upravených informácii ( úpravu majú na starosti rôzni analytici ,politici a tlač ) ?
Himler povedal : ,, Naučiť sa čítať ,je pre zotročené národy zbytočné !“
Martin Borman :,,Slovania sú povinní na nás robiť. A vej miere, v akej ich nebudeme potrebovať môžu vymierať. VZDELANIE JE NEBEZPEČNÉ. Im stačí počítať do sto. Nanajvíš je prijateľné vzdelanie figúroch z ich radov ,ktoré nám slúžia. Vraciame sa do nacizmu ?

Výchova ,,ČIPOVANÝCH BIOROBOTOV“

Mladú generáciu , v podstate od škôlky , neustále krok po kroku indoktrinujú a vytvárajú s nich biorobotov mysliacich v algoritme stroja. Preto sa školy premieňajú na počítačové školy. Zaobalujú to do slov o uľahčení života, digitalizácii, do možnosti jedným tlačítkom vyriešiť všetko (no nekúp to ). Toto sa týka aj dospelých . ale akú cenu za to zaplatíme – slobodu, individuálnosť, tvorivosť , humánnosť ?

A čo elitári (a ich deti) , strojcovia tohoto plánu ?

Tí ,ktorí svojím géniom vymysleli tento satanský plán , tieto technológie ,tak tí vedia a dobre si uvedomujú ,aké sa v tom skrýva NEBEZPEČENSTVO. Zakladatelia informačného internetového impéria , ako je GOOGLE,YANDEX alebo TWITER , svoje deti chránia pred nadbytočným pobytom v mediálnom prostredí .
Deti Stevena Jobsa vôbec nepoužívajú iPOD a iné gadgety majú zakázané používať po večeri a cez víkend .
Chris Anderson zakladeteľ 3D robotics, tiež obmedzuje svoje deti v požívaní gadgetov.
Syn tvorcu služieb Twiter smie použivať svoj chytrý telefón a tablet len hodinu denne.
Riaditeľka The Outcast Agency omedzuje používanie gadgetov na 30 minút denne , amladšie deti chytré telefóny a iPod nemajú .

Záver.

Napadá ma jedna myšlienka , je ilúzia COVID-19 náhodná ? Ak bude trvať dlho pre niekoho bude výhodná . Ak bude trvať dva roky ako ,,odhaduje“ Gates , tak dva roky sedenia za počítačom (možno dávajú dáta za darmo) budú novo vyšľachtení ľudia -nový štát. Neviem akí noví , ale budú určite iní . Keby tie závažné informácie (Gates. Gref) predniesol niekto neznámy , nejaký obyčajný človek nič by neznamenali . Ale predniesli to ľudia za ktorými stoja obrovské peniaze .
Citát : ,,Moderné on-line metódy nám môžu pomáhať , byť dobrou podporou, pracovným nástrojom. Ale nič nenahradí školy a ich prostredie ktoré formuje osobnosť každého jedného .“

Začnime premýšľať , pozerať sa dopredu a nie len cudzími očami. Buďme pozorní a opatrní .

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111711x
Priemerná čítanosť článkov: 3724x

Autor blogu

Kategórie