Založ si blog

Covid už sa vyčerpal, tak nasadíme operáciu „rasové nepokoje“

COVID-19 zlyhala a ukázalo sa, že je úplne mierna chrípka. Možno by sme mohli povedať, priateľská chrípka, pretože väčšina z tých postihnutých nemali takmer žiadne príznaky!

Väčšina obyvateľov sveta už pochopila, že COVID je / bola psychooperácía a gigantický podvod zo strany elít. Vie to aj väčšina Slovákov. Už im to jednoducho nefunguje. Preto elity rozbehli  ďalšiu fázu plánu, ktorý im tiež umožní naďalej vykonávať uzávierky, obmedzenia, policajné opatrenia a stanné právo: psychooperáciu Rasové nepokoje / Rasová vojna. 

A ako majú elity vo zvyku, aj táto celosvetová akcia sa začala zinscenovanou  udalosťou, pri ktorej údajne brutálne policajt zabil úbohého černocha. Nebudeme teraz rozoberať ,že to bol pornoherec, narkoman , drrogoví dealer a platil falošnými peniazmi. A tak sa teraz veľkomestá  USA (tie s demokratickými starostami) zmietajú v „rasových nepokojoch“. (A v tejto  chvíľu s nimi už blbne i Európa …)

Rodina údajne zabitého  George Floyda teraz požiadala (1) prostredníctvom svojho právnika OSN pomoc odzbrojiť americkú polície a ustanoviť poriadok. To dokazuje, že sú súčasťou celého plánu; sú zradcami krajiny , v ktorom sa nachádzajú. Pretože čo urobí OSN ? Bude sa snažiť prevziať Ameriku, urobiť prevrat, a potom vládnuť krajine s tvrdou rukou , pomáhať tým, ktorí sú už bohatí, aby sa ešte viac zbohatli na úkor ľudí. OSN je nevolená organizácia globalistických byrokratov, takže Amerika by dostala diktátorskú vládu. A po USA zbytok západného sveta

Niečo bližšie k tomu ,,rasizmu“ bielych voči černochom v USA :

-Černosi páchajú polovicu všetkých vrážd v Amerike, aj keď tvoria iba 12-13% populácie. Veľká časť tej druhej polovice vrážd by mohla byť pripísaná  tzv. Hispáncom , alebo tiež Latinos z Južnej Ameriky a z Puerto Rico, ale pretože nie sú potrebné podklady o ich pôvode, tak značná časť týchto ľudí je považovaná za bielych. FBI prehľad zločinnosti rôznych národnostných skupín za r. 2016(2)

-Kriminálna správa organizácie FBI z roku 2013 vykazuje nasledujúce údaje (čísla sú udávané ako množstvo zabitých na 1 milión obyvateľov ) (3)

Množstvo bielych, zabitých čiernymi, 9.83
Množstvo čiernych, zabitých bielymi, 0.77 – PROTI TOMUTO BLM PROTESTUJÚ
Množstvo bielych, zabitých bielymi, 10.22
Množstvo čiernych, zabitých čiernymi, 53.94

Čo sa týka útlaku černochov, tak v prípade prijímania do zamestnania majú vždy prednosť pred bielymi, aj keby ich znalosti a vzdelanie boli o niečo nižšie. Toto je na základe tzv. „Affirmative Action.“ Pri prijímaní na vysoké školy zrovna tak. Celé čierne rodiny prežívajú na štátnej podpore a pretože by ju nedostali, keby v rodine bol muž, tak manžel, alebo druh, od rodiny odíde a nechá ženu samotnú vychovávať deti, pretože potom ona dostane od štátu peniaze. To je, ako sa im podarilo čierne rodiny doslova zničiť. Kvôli tomu došlo tiež k vytvoreniu novej profesie pre mladé dievčatá a to je tehotenstvo – nikdy potom už nemusí pracovať. Avšak také rodiny, to je návod na skazu. Deti potrebujú ako ženský, tak i mužský vzor, aby sa podľa nich mohli učiť. A tiež potrebujú aj ženský, i mužský dozor, aby sa mohli správne vyvíjať. Výchova jedným rodičom v žiadnom prípade nestačí.

Na školských testoch je černochom automaticky pripočítané 15%, aby sa aspoň trochu vyrovnali bielym. Takže môžete stretnúť mnohých, ktorí vyštudovali High School, ale nevie čítať. To nie je výmysel, poznám skutočné prípady. Nepripomína vám to problém s cigánmi u nás ?!

Časopis „Times“ napísal: „Bieli ľudia zdedili tento dom bielej nadradenosti, ktorý ich predkovia vybudovali a im prenechali. Takže hriechy otcov budú prevedené na synov. „

Rasistický blábol. Nechajte černochov budovať a uvidíte ako to dopadne. (4)

Ešte niečo , čo by ste mali všetci vedieť – kto zarobil počas COVIDU najviac peňazí , v akom množstve a verte , že budete šokovaní :

-Podľa správy nazvanej „Veľké zisky miliardárov 2020“ (Billionaire Bonanza 2020)(5) tí najbohatší sa na COVID-e doslova napakovali. Od začiatku roka až do 10. apríla, 34 tých najbohatších ľudí v Amerike, zaznamenali zisky v desiatkach miliónov dolárov. Osem z nich zvýšilo svoj majetok o viac ako 1 miliardu. Sám Jeff Bezos (Amazon) zarobil za toto obdobie 25 miliárd dolárov. Spolu so ziskom im tiež podstatne poklesli dane. Keď si uvedomím, že Bezos zarobil toľko peňazí len preto, že bola násilne umlčaná jeho konkurencia vo forme malých a stredných obchodov, tak už nikdy nič nekúpim na Amazon. Odmietam podporovať takú zákernosť a zlodejstvo. Je jasné, že Bezos, rovnako ako tí ostatní boháči sú súčasťou tohto plánu a že celosvetovú ekonomickú kalamitu vymysleli jednak na naše ochudobnenie a na svoje vlastné obohatenie.

-Celkové zisky amerických miliardárov z COVID epidémie, ktorá nikdy neexistovala, sú asi 565 miliárd dolárov. O podporu v nezamestnanosti požiadalo v Amerike 42.6 miliónov a to nie je celkové množstvo nezamestnaných, pretože podpora trvá iba určitú dobu a potom nie je nič, vôbec nič. Tých skutočne nezamestnaných je určite oveľa viac.(6) 

Toľko k tomu , prečo bola takmer súčasne s koncom krízy s COVID-om spustená ďalšia kríza ,,rasizmus“

NESMIEME SA DAŤ strhnúť k ničomu TAK šialenému. TO BY BOL NÁŠ KONIEC !

 

 

 

(1)https://www.breitbart.com/politics/2020/06/08/george-floyds-family-petitions-united-nations-help-disarm-police-united-states/

(2)https://ucr.fbi.gov/crime-in-the-u.s/2016/crime-in-the-u.s.-2016/topic-pages/tables/table-21

(3)https://rense.com/general96/fbi-statistics-of-murders-of-black-and-whites-in-the-us.php

(4)https://americansfordevolution.blogspot.com/2012/11/what-blacks-have-never-done.html

(5)https://ips-dc.org/billionaire-bonanza-2020/

(6)https://www.rt.com/business/490867-us-billionaires-got-richer-pandemic/

Bude Francúzsko prvá krajina EÚ ako islamský kalifát ? Čaká to aj nás pri vláde liberálnych extrémistov ?

03.08.2020

France Stratégie, skupina napojená na úrad francúzskeho premiéra, zverejnila údaje ukazujúce nárast počtu detí neeurópskych migrantov vo francúzskych mestských oblastiach. V okolí Paríža bol zaznamenaný nárast zo 6,5 % v roku 1968 na 36,6 % v roku 2015. Skupina zverejnila čísla v interaktívnej podobe(1) na svojej webstránke. Čísla ukazujú rôzne faktory, vrátane [...]

Šokujúca reportáž tureckej štátnej televízie o odoberaní adenochrómu malým deťom, ktorý slúži pre globálnu elitu ako elixír mladosti

03.08.2020

Adenochróm je substancia (hormón) odoberaná počas mučenia ľudí a je všeobecne známa vo vysokých kruhoch a skupinách, ktoré mnohí poznajú pod označením globálny kriminálny Syndikát. Informácie odvysielané v reportáži sú pre niektorých novinárov médií hlavného prúdu natoľko bizarné, že nie sú schopní informácie analyzovať a informovať verejnosť v takom [...]

Liberálne (neomarxistické) šialenstvo 3, alebo likvidácia bielej rasy napreduje a zrýchľuje . Toto chceme aj u nás ?

01.08.2020

NEMECKO – Polícia by nemala zasahovať proti radiacimi utečencom, žiada predné politička nemeckej sociálnej demokracie. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/dreyer-irritiert-mit-aussage-ueber-gewaltexzesse-in-innenstaedten/ ŚPANIELSKO – Vatikán vyzýva k „hromadnej regularizácie“ nelegálnych migrantov v Španielsku. Vatikán chce, aby [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 30
Celková čítanosť: 111586x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie